Over Joan

Bij Joan SkinCare kun je terecht voor ontspanning en huidverbeterende behandelingen. Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste en gecertificeerde hannah huidcoach help ik al 16 jaar mijn klanten met veel plezier! 

Waar kan ik jou mee helpen? Neem contact op en samen kijken we welke behandeling bij jou past!

Over Joan

Ik ben Joan Kudding, eigenaresse van Schoonheidssalon Joan SkinCare. Mijn salon is gevestigd achter Soko Kappers in de Westzijde te Zaandam.

Ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die met veel passie haar vak al ruim 16 jaar uitoefent. Na het behalen van het vakdiploma allround schoonheidsspecialiste ben ik mij verder gaan specialiseren in huidverbetering en ben ik met hannah gaan werken. Ik heb de opleiding hannah bindweefselmassage gevolgd en ben een gecertificeerde hannah huidcoach. Daarnaast beschik ik nog ook over diverse specialisaties.

Het is mijn streven om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Ik volg dan ook regelmatig trainingen om te blijven groeien en om van alle nieuwe ontwikkelingen en kennis in dit vak op de hoogte te zijn om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je mij altijd bellen of mailen.

Graag tot ziens bij Joan SkinCare!

Adres

Simon de Witstraat 76A
1506EV Zaandam

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag op afspraak

 

Contact