hannah behandelingen

Welke hannah behandeling je ook kiest, ik trakteer je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting met de hannah Skin Analyzer start de behandeling die speciaal op jouw huid is afgestemd. De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de zes stappen; 

Reinigen, Peelen, Stimuleren, Herstellen en Beschermen en Huidverzorgingsadvies voor thuis.

hannah
Meet & Treat

45 minuten – €45,00

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethodes van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen.

 

hannah
Xpress

60 minuten – €60,00

In de 60 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huid-verbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid!

hannah
Xperience

90 minuten – €80,00

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah bindweefselmassage, een van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten.

hannah Intens Treatment

90 minuten – €95,00

Tijdens deze behandeling ligt de nadruk op het intense boosten van de huid door een medium deep peel in combinatie met de hannah bindweefselmassage toe te passen. Met de Trans6peel wordt de huid gepeeld en gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt. Littekens verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor onzuiverheden verminderen. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en gladder is.

Deze behandeling is geschikt voor de volgende huiden:

  • huidveroudering
  • droge huid
  • acne huid
  • littekens
  • grove poriënstructuur
  • zonbeschadigde huid
  • slecht doorbloede, vale huid
  • pigmentvlekken
  • ouderdomsvlekken
  • eczeem en psoriasishuid

hannah
Relax Men

75 minuten – €75,00

Deze behandeling is speciaal voor heren waar de probleemzones worden aangepakt in combinatie met het verwijderen van onzuiverheden en een stevige massage.

Adres

Simon de Witstraat 76A
1506EV Zaandam

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag op afspraak

Contact